Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor fin bukett rosor vill vi sända till Ingrid och Stig Olsson i Skärvången för att de tog med oss alla till sina svampmarker. Vi plockade var sin korg av läckerheterna. Det är generöst. Dessutom bjöds vi på svampsoppa och stut. Vilken friskvårdsdag. Tusen tack från oss alla.
Svampgruppen i SPF Hårkandalen

Dagens ros vill vi ge till Einar, Annie och Berit i Grönviken, Bräcke för en trevlig kväll vi fick tillbringa hos er.

Lillian och A-marie

Dagens styvmorsviol vill vi ge till Eva och Tage Lundqvist för ett mycket bra framträdande vid Ångermanlands gilles Ramsele/Edseleafton samt till gillesvärden Berit Bergander som ansvarde för arrangemanget

Vi som var med gm ordf Per Söderberg

En bukett höstblommor till Benny som körtde bussen till Tallin den 5 september, samt till trevligt ressällskap av Britt och Märta. Tack också Britts son för att du skjutsade. Blommor också till Viktoria som hjälpte oss att lasta av varorna vi hade med oss.

Maggan och Karin

En underbar höstbukett till er alla som ordnade bups jubileumsfest den 1 oktober. Den härliga mingelträffen på bup, sen fortsättning på Temperance med god mat och underhållning.  En hjärtevarm hälsning till alla mina före detta arbetskamrater. Det var så kul att träffa Er alla.

Gerd Lander