Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En bukett av de vackraste höstblommor till all personal på avdelning 211 för den fina vård jag fick.
Siv sal 19:2

Dagens ros till Signe på Åse Trädgård för den goda överraskningen vi fick!

Tilde och Mattis

Dagens ros vill jag ge min underbara vän Ann-Sofie Danielsson för en härlig eftermiddag på SPA. Sol, bubbel, massage och mat. Det kan inte bli en bättre dag. Tack snälla. Nästa gång blir de jag som fixar.

Din vän Eva

Vi vill ge varsin bukett av höstens vackraste blommor till Margit och Bertil Bergström, prästen Calle Wahlström och chauffören Leif Sivertsson för den trevliga, välordnade kyrkresan till Borgvattnet den 8 augusti. Tack!

Aina och Olle, medresenärer

En vacker höstbukett till dig Dagny Eriksson, Svenstavik, som tack för att jag fick följa med på den trevliga resan till Rättviks marknad samt för gott fika och en skön säng hemma hos dig och Gustav. Du är en toppenbra reseledare och en verklig vän.

Ulla

En underbar höstbukett med stjärnglans vill jag ge den otroligt fina personalen på infektion avd. 30, alla som hjälpt mig genom otroligt svåra veckor. Ni har berikat mina dagar med värme, tålamod, pratstunder med både gråt och skratt. Är så glad att jag fick komma hem igen. Ni är änglar allihopa! Tack till ortopeden och alla inblandade.

Maj Sundman genom Åsa