Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En vacker höstbukett till Cecilia Larsson som tack för den otroligt goda maten du serverade oss kollegor. Kram.
Christine

En stor bukett höstblommor och många goa och varma kramar till Christian och Britt-Inger Sundin Kälarne från alla dagis och fritidsbarn, föräldrar och fröknar på Lek och Bus i Västanede. Tack för att Ni skänkte er gamla vackra eka. Denna förgyller barnens lek och fantasi och de älskar att åka på äventyr till fantasins länder.

Lek och Bus/Genom Jeanette Loft

Rosor i mängd vill vi ge till Ing-Britt Nilsson i Köttsjön, för den stora festen vi blev bjudna på, i hennes hem torsdagen den 14 oktober. Mycket god mat och mycket mera.

Från kviltdamerna i Ragundagruppen

Dagens ros till Evy och Hasse, för den supertrevliga Danmarksresan via Selmas spa+ i sunne. Vill tacka för den fina service vi fick med fika och gott hembakt bröd! Tack från oss alla som var med på resan.

Kälarne Herrklubb

Godisrosor till alla barn, föräldrar och skolpersonal för den helkuligaste skoldansen vi haft på A-O skolans Matsal Hammarstrand för elever från åk.f-5 Järå-Kullst-Kälarne skolor. Vi längtar såååå till nästa gång vi får göra om detta för dans är bara såååå roligt och göra det tillsammans är grymt kul, eller hur?

Danspatrullen

En bukett med höstblommor vill jag ge till det par som hjälpte mej när jag ramlade utför trappan vid Busstorget den 13 oktober, samt till Odensala Hälsocentral som plåstrade om mej, samt till Akuten med personal och ortopedläkare med personal som gipsade mej.

Margareta

Varsin bukett av brittsommarastrar vill vi ge till Greta Lundström, Ingegärd Renström och Maj-Britt Rova, Hackås, som offrade nästa en hel dag för att göra läckra landgångar, koka kaffe, duka och diska till PRO-mötet i torsdags i Hackås. Måtte Ni vara beständigt unga och fräscha - åtminstone i sinnet!

Nöjda medlemmar i PRO Näs-Hackås-Sunne