Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor vacker höstbukett vill vi ge till alla som varit inblandade i Glitter’s underbara show. Tack för en härlig föreställning i Vigge Bygdegård. Ni var såååå bra!
Malle och Tore

Annons

Dagens ros till Åke Bengtzon och hans fru Eva för att ni ordnade konserten för n’Skogsbylasses minnesfond 9 oktober i Dvärsätt. Rosor även till Jämtbälgen för arbete med servering och inträde, Gösta ”Jörn”Bäckvall som programledare och alla spelmän.

Carina och Thor (barn till n’Skogsbylasse)

Ett stort fång rosor till personalen på förlossningen för er omtänksamhet och de stöd vi fick då lille Valter kom till oss. En extra kram till Lolla, Lena och Malin för er underbara värme.

Sofie och Henke

Varsin bukett röda rosor till Kerstin på Träffpunkten och Leif Landin på Radio Jämtland som ordnade ”Skivor på jobbet” från Nyhem. Gott kaffe och hembakat bröd.

Sommargrannen B-M U

En bukett med silverblommor vill vi ge till Göran Isaksson, Hackås, som är den stiligaste medelålders taxichauffören i byn. Hans glada humör och servicevillighet går utöver det vanliga bara han får en kopp kaffe emellanåt. Måtte hans fräscha sinne bevaras.

Vi med mikropauser runt kaffebordet   

Stort tack till Studieförbundet Vuxenskolan i Hammarstrand som bjuder oss på så många bra teatrar och konserter, den sista i ordningen var Fjärilseffekten med Varité Velociped. En fantastisk musikresa.

Kullstaskolans elever och personal

Fyra bugg och dansa rock'n rolla med Danspatrullen, BeA. Vi längtar också till nästa gång vi får dansa loss tillsammans med er igen.

Kullstaskolans elever och personal

De vackraste höstblommor vill vi ge till Agneta Landén och Kristina Hansson, som återigen fixade en härlig och mysig badresa till Pirbadet. Ärs’n- bussens ”rattmästare” får också en bukett. Kramar.

Vi som var med gm. Laila