Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Famnen full av rosor vill vi ge personalen inom hemvården i Hoverberg/Svenstavik, för kärleksfull och proffsig vård och omtanke av ”John i Jakops”. Ni är bara bäst. Tusen tack!
Uno och Lena

Annons

Vackraste rosenbuketten vill jag ge till Maxis två jättetrevliga och tillmötesgående unga tjejer, som hjälpte mig lördag den med en säck fågelfrö, som jag inte klarade själv ut till bilen. Varmt tack och skön vinter önskar jag er alla.

Gerd Lander

Tack Farmor och Farfar för att ni alltid ställer upp och för att ni är de bästa farmor och farfar som finns.

Isak och Tilde

Rosor till Cia och Kina som hjälpte mig då bilen låst in nyckeln!

Karin

Varmt tack till Lions Club i Lit för sommarens fina blommor vid in- och utfarten till Lit. Dessa stora, fina urnor har glatt oss alla i många år. För Lions Club kostar det både tid, pengar, sådd och vattning. Dessutom ordnas alltid torghandel och majbrasa varje år för Litsbornas trevnad. Tusen tack!

Anna H.

Ett stort tack till Reinhold Rhodin som tagit hand om vår son Noa på dagarna. Utan dig hade det inte gått.

Markus, Maria och Noa Nordenmark

Röda rosor vill vi ge till personalen på Åshamra sjukhem i Hammerdal. Ni har varit fantastiska med vår bror Einar under de år han bott på avd Björken och ni har varit fina och vänliga mot oss systrar. Tack ska ni ha. Kramar.

Elvi och Helfrid

En jättebukett med rosor vill vi att alla på kirurgen avd 413 på Östersunds sjukhus ska ha för de veckor vår mamma och min fru, mormor och farmor legat inne hos er. Ni är underbara som små änglar som tar hand om både patienter och anhöriga när en familj drabbats av något svårt. Många kramar till er alla!

Familjen Blom gm dottern Åsa

Jag vill ge dagens finaste höstbukett till Janne och Lillan Svensson för allt dom gjort och gör för mig och mina barn i tid och otid tusen tack för allt. Älskar er.

Moncan

Jag vill tacka den ärlige man, som sprang ifatt mig med mina pengar, som jag glömt vid bankomaten vid Vallhalla. (Jag tror att du körde en ”Bussgods-bil”). Skönt att det finns såna som du!!

Virrhönan