Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens rosor till Carina och Marie på 210. Tack för bilarna jag fick när jag var och vaccinerade mig hos er den 2 november.
Erik

Vill ge en megastor bukett till alla mina trevliga kollegor på enhet 14 vid Försäkringskassan i Östersund. De ställer upp på alla möjliga och omöjliga vis. Ett särskilt tack vill jag ge till Ulrika Lindgren och Kristina Hyttsten. Tack för er hjälp idag!

Jerker

Oändligt med blommor vill jag ge till Rolf Jonsson, Björn Hansson och Carl Axel Blomqvist för deras hjälp söndagen den 24 oktober vid trafikolycka med älg på Frösön – Rödövägen. Ni har återgett mig tron på all godhet som finns hos människan. Vi själva klarade oss utan personskador. Var rädda om er! Tack för er hjälpande hand.

Edvin och Elly

En stor färgglad höstbukett vill jag ge mina ”goa” vänner Ally och Bror Arhusiander. Vilket fint minne jag fick av er. Det sitter säkert. Kram.

Linnea Ringfelter