Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor vacker höstbukett till Isabel Hemmingsson som tack för hennes engagemang och arbete i Svenstaviks hockeyklubb och i Dollarhallen.
Medlemmar

Annons

Jag vill av hela mitt hjärta tacka mina fina kamrater på 108 för er fina gest och er fina gåva i samband med min sjukpension. Parkinson satte stopp för vårt fortsatta arbete men vår vänskap kan han inte ta. Jag saknar er mer än ni tror. Tack till er alla. Ingen nämnd och ingen glömd!

Eva Axstål

Ett jättetack till Urban och Kerstin och alla er andra på Bräcke gymasium/Lärcentrum som ställde upp och fixade och trixade då vi hade utbildningsdagar för personalen inom vård och omsorg. Hoppas på ett fortsatt bra samarbete så ses vi nog igen

Ann-Katrin, Tore, Annelie och Ingrid

Ett stort tack till Carina Sjöström på Länsförsäkringar. Tack för att du gav mig tid till att förklara min situation och för att du visade att du ville göra ditt bästa för att hjälpa till.

Sara M

En lastskopa med rosor vill vi ge till Olle Karlsson och Christer Karlsson, Hackås, som är de som i årtionden servat oss Hackåsbor med sin lastbil och den nya caterpillar-maskinen. Först uppe och sist i säng – även helger. Vad vore Hackås utan Er?

Vi som gillar hårt arbetande män

Vackra höstbuketter till Rickard som visade polisbilen, Andreas som lät oss titta i ambulansen, Crille som visade var maten kommer ifrån och Johan som åkte skridskor med oss. Mycket uppskattat av barn och personal.

Sollidens Förskola