Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

De vackraste blommor vill vi ge till Linda Eriksson på hälsocentralen i Änge Offerdal för hennes fina bemötande när vi behövde extra hjälp!
Faster och dotra

En vacker höstbukett med rosor vill jag ge till Anita Karlsson för trevligt sällskap till Turkiet. Kram!

Doris

Jag vill överlämna en fin höstbukett till Susanne Graf med sambo för en mycket trevlig lördagkväll den 6 november. En god middag, trevlig samvaro och skjuts upp till minneslunden för ljuständning. Tack än en gång.

Elisabeth

Många och stora rosor till min ortopedläkare Åke Hamberg med team som gjorde så att jag fick en ny knäprotes. Alla på avd. 209 grön, ni var så underbara. Sjukgymnast Håkan som arbetar med mig, nu går det framåt men i sakta mak. Kram.

Margaretha Rödin

Stora fina höstbuketter till mina tre älskade barn för all hjälp jag har fått efter min operation. Alla kompisar och vänner för alla besök, blommor, presenter och telefonsamtal. Ni som tagit med mig på olika saker, det uppskattar jag verkligen. Ni är guld värda! Kramar till er alla!

Margaretha Rödin