Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor vacker ros till flickan (vet inte vad du heter) som hittade min mobiltelefon vid Östbergsskolan! Det var otroligt viktigt för mig att få tillbaka telefonen – stort tack för att du lämnade den till skolan. Supersnällt.
Patrik B

Dagens ros till Torvalla hemtjänst för avskedsfesten ni gjorde för oss, två glada pensionärer. Tack till Ulla som upplät sitt hem och fixade maten, Elisabet och Vivi som var med och fixade collage med mera. God mat och varmt mottagande. Än en gång varmt tack.

AnnMari och Yvonne

Rosor i mängd till Barbro A, Barbro P, Ulla, Staffan och Maj-Lis för att ni hjälpte till vid ”spirometridagen” på sjukhuset. Ni är guld värda.

Margareta

Ett stort tack till all personal på avd. 208 på Östersunds sjukhus för att ni tog hand om oss på ett helt fantastiskt och humoristiskt sätt. Puss och kram.

Karin och Lennart

Varsin vacker blomsterbukett vill vi ge till er alla som gjorde Må-bra-dagen i Gällö så lyckad, det vill säga alla utställare, barnkören, orkestern ”Hydra”, Lars och Margit Höglund, som fixade fikat, samt alla som hjälpte till före och efter, ingen nämnd och ingen glömd.

Styrelsen för PRO Revsund

Dagens ros och en massa uppskattning vill vi ge till hemtjänsten och distriktssköterskorna i Bispgården, som måste vara världens bästa. Tack för ett fantastiskt omhändertagande av vår Ingrid Selander!

Anhöriga

En stor famn blommor vill jag ge min syster och hennes man, Marta och Elov Dahlgren. Alltid så snälla och omtänksamma. Härlig hemkänsla att komma dit för en kaffe och pratstund.

Ann Mari

En stor julros till alla på Vivaropet, det är så roligt att tillbringa en söndag hos er! Det är så fint uppställt och lätt att se på sakerna. Och inte minst för en så trevlig och glad personal. Tack för i år.

Anita, Gunilla och Ylva

Ett stort fång rosor till Lungmottagningen och då främst till Lena och Åsa som utförde tester vid vår ”spirometridag” på sjukhuset.

Hjärt- och Lungsjukas Förening i Östersund

En stor bukett julrosor till Jan och Hans Bergetorp på Ärs’n Bussan.Tack för en jättetrevlig kväll på Alsens Bygdegård. Kanonunderhållning och jättegod mat. Att våra respektive också får vara med är mycket generöst. Stort tack och en God Jul önskar vi er.

”Kördrängarna”