Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros till Bertil Paulsson som på ett inspirerande sätt presenterande syftet med Fördel Jämtland. Eldsjälar som han behövs.
Tisdagsträffsgruppen EFS/Viola

Annons

Ett fång rosor till Ingela som fixade våra fötter, Aida som fixade naglarna och till Linnea som höll i yogan. Maud och Mia som fixade allt runt våran ”må bra dag” i Gimdalen

Syjuntan

Famnen full med vackra blommor till Birgitta Eriksson i Bräcke för två dagars trevlig samvaro.

Birgitta från Norrbotten

Tack SJ för att ni inte tvekade om taxibeställningen när blev det tvärstopp med anledning av ett lokhaveri i Svartvik söder om Sundsvall. Det här sköttes på ett synnerligen förtjänstfullt sätt. Alla vi 8 hann med respektive flyg från Arlanda och SJ tvekade som sagt inte i sin service trots stor kostnad.

Rolf G. Swedbergh, Nöjd SJ-resenär

Tusen tack till Margareta Granlöf, Bertil Edqvist, Ede, Magnus Vågström, Fjäl, Lit, Magde Olofsson och Bengt Andersson, Söre, Lit, för all hjälp vid utflyttningen. Sist men inte minst tack till Runo Nielsen och ”Benkis” för att ni lånade ut era släpvagnar. Tack för att ni finns!

Birgitta och Thore

Dagens ros till alla er som kom på och som hjälpte till med mötet i Hackås föreningshus den 13 november om Uranbrytning. Till er som missade: Det var inte sista gången!

Nej till Uran i Storsjöbygden

En stooor bukett amaryllis vill jag ge till dig, Emma, Jocke, Erika, Janne, Marcus, Annika och Annika. Ni bara finns och är där, ni finns överallt, utan er skulle allt gå omkull.Kicki

Tack till personalen på Notvallens servicehus för ett trivsamt arrangemang – pubafton – för boende, anhöriga och vänner.

 Ullas kompisar