Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Jag vill tacka all berörd personal, ambulans, akuten, kirurgen, ortopeden som hjälpte mig vid och efter bilolyckan i februari. Är nu helt återställd och tillbaka i arbete. Som tack sätter jag in ett bidrag till Bassefonden.
Lennart Arvidsson, Brunflo

De vackraste rosor vill vi ge till Stina Eliasson och alla hennes medhjälpare som såg till att det även i år blev Julmarknad och fest i två dagar på Hembygdsgården i Lit. Grötfest på lördag och”kruskalas”på söndag. Bägge dagarna blev lika populära. Rosor även till musikanterna Arne Nilsson och Henry Söderström för stämningsfull och fin musik på lördagen.

Trogna besökare

En vacker blomma i adventstider till Lena Blom, Anneli Walter och övrig personal på rehab i Kälarne som med idogt arbete och glada tillrop fått fart på stela ben och krumma fingrar. Nu hänger nog gubben med och har mungiporna uppe ett tag till! Tack för all hjälp!

Birgitta och Arne

Vackra julrosor till alla som hjälpte till att göra vår julmarknad till succédagar! Tack till Er som pyntat, bakat, serverat, diskat, ställt upp med försäljning och inte minst tack till alla Er som kom som våra gäster och åt, drack och köpte lotter! 

Lits hembygdsförening gm Stina Eliasson 

Dagens ros vill vi ge till Kirsten Haglund i Föllinge vi är jätteglada att du är tillbaka på jobbet.

Personalen på hälsocentralen