Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Blomsteraffärens finaste bukett vill jag ge till Tvätten i Långsele. De pengar en patient glömt i kläderna skickade ni tillbaka. Fantastiskt bra gjort! Tänk om alla var så ärliga.
Anhörig

Adventsblommor till Härjedalens kommun, som bjöd på god och trevlig lunch, till oss 25-åringar. Och många tack för våra minnesgåvor. Vi önskar trevlig advent.

Vi 25-åringar

Vill ge varsin adventsstjärna till Lars- Gunnar Holgersson, Gäddede för att jag fick följa med honom och se och lära mig lite om hans yrke, tisdagen 16 november och Linda Solem, Gäddede, som vi var och gjorde arbetet hos, som i och med det bjöd denna dag på en enastående god lunch. Tusen hjärtliga tack båda två!

Bertil Forsmark

Jag vill ge en adventsbukett till min syster Åsa och mina arbetskamrater som ställde upp för mig när jag körde i diket.

Eva

Rosor, rosor till föreningarna i Mårdsjön för vägfesten vi blev bjudna på. God mat och god vägtårta med asfalt och grus. Till Vägverket och Skanska för fin asfalt och trubaduren för fin musik.

Judith och Ingemar

Tio tusen röda rosor vill jag ge till Ejra djurklinik i Östersund. Tack till personalen – ni är underbara! Kram.

Minka

Stora rosor till alla som medverkat under Arvo Pärtveckan. Ni har hyllat Arvo Pärt. Nu vill vi hylla er för det krävande arbete ni lagt ner för att ge oss en stor musikupplevelse.

Sture Edvall och Ingrid Willén

Dagens ros till Bertil Axelsson för den värdefulla information du delgav oss måndag 15 november vid temakvällen ”Var rädd om livet” – att leva med cancer. Ett tack till Imber och Johnny Wiktorsson för fin sång.

Vi som var där och lyssnade