Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Massor av julrosor till våra fantastiska seniorgymnaster i PRO Oden. Tack till alla för fina blommor! Vi önskar er en riktigt god jul!
Astrid, Ulla och Bertil

De vackraste av alla buketter vill jag ge till alla er som år ut och år in orkar underhålla oss övriga i landstinget med er revy. Sjukhusrevyn kommer inte till av sig själv, det är ett långvarigt arbete, som dessutom ska göras utanför det ordinarie arbetet. Stort tack!

Christer Siwertsson

Vackra Julrosor vill jag ge till den alltid glada Märtha Palm som 24 november firade sin sista arbetsdag i dagcentralen på Körfältet med att bjuda på kaffe tårta och kakor till alla. Blommor även till musikanterna Arne Nilsson Uno Paletun Henry Söderström som bjöd på glad musik under festen.

Ingrid

Ett fång med julrosor till Sjukhuskyrkans personal för allt ni gör på sjukhuset som inte landstinget behöver betala. Speciellt tack för torsdagarna där vi har möjligheter att träffa er och få köpa julkort med det verkliga julbudskapet och slipper alla tomtar och troll. Så vill jag önska er en fin advents och juletid.

En glad besökare