Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Den vackraste ros vill jag ge till Ewa Axstål som alltid ställer upp för sina vänner – även fast hon är sjuk själv. Det borde finnas fler som du. Puss och kram.
Stumpan

Julens vackraste rosor villl jag skicka till ”utegruppen” och distriksköterskorna i Valla. Tack för Ert fantastiska omhändertagande och tillmötesgående. En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar jag Er alla.

Barbro på Frimans väg 277

Ett stort tack till Marita Larsson och hennes två kolleger på Bräckeambulansen som vid två tillfällen fått rycka ut och tagit hand om vår mor när olyckan varit framme. Ett snabbt och proffsigt jobb. Tack för att ni finns. Ni gör ett fantastiskt arbete. Tack.

Sören/Jannora Westerlund

Tack för att Nanna, Faffa, Plitte och Das finns, de hjälpsammaste och snällaste människor jag känner. Kram.

William

Julrosor i mängd vill vi ge till Sonja, John och Buss-Göran för en toppenresa till Alsen med julbord på Wångens Värdshus och AlsenRevyn. Alla var

helnöjda                                          

PRO Brunflo

En stor bukett julrosor och ett stort tack till Ingrid och Qurre på Mon i Kall för den årligen återkommande mingelkvällen till första advent med glögg och gott tilltugg och tändning av Mogranen. Jättemysigt!

Ann-Marie och Gustaf

Dagens ros vill vi skänka till den underbara personalen på förlossning/BB i Östersund som tog så väl hand om oss när vår lilla Olivia kom till världen! Extra tack till barnmorskan Kristina och läkarkandidaten Veronica på förlossningen som var med oss från början till slut!

Amelie, Mattias och Olivia