Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor och vacker julros till fantastiska fritidsfröken Maude Eriksson på Kullstaskolans Fritids i Hammarstrand. Du är som en extramamma och det känns så tryggt för både mig och min familj att du finns. Tack för din omtanke från
Kevin Åkerlund med familj

Ett stort fång julblommor och ett tack till reseledaren John Persson, Revsunds PRO, för den trevliga julbordsresan till Fränsta den 28 november. Tack även till Uno och chauffören Janne för god körning.

Nöjda resenärer

Massor med rosor till alla som fixade en toppenkväll i Hackås föreningshus. Stjärnfallet som bjöd på en fantastisk show med fullt ös. Jättegod trerätters mat. Berit i ”Imitation”, du är bäst!

Gun och Olle

En stor, fin julblomma till personalen på demensboendet i Bräcke för en trevlig första advent och fantastiskt goda kakor! Tack även till Bräckekören för den vackra sången.

Familjerna Petrusson

Ett stort fång julrosor till alla frivilliga som hjälpte till vid vår Jjulmarknadpå Frösön den 26 november. Tack även till alla som var besökare och till alla givmilda givare. Vi fick under marknaden in 30 200 kronor som vi ger till Barn och unga i Sverige.

Frösö Rödakorskrets/Mona Edler Nilsson

HUNDra rosor är inte nog för att visa den tacksamhet vi känner för den sökhjälp vi fått av folk i och runt Gåxsjö. Våra två jämthundar har kommit hem efter tio dygn i skogen. En egen bukett till Carina Hessling och hennes familj som varit till stor hjälp med uppmuntrande och vägledande samtal och sms.

Thomas och Lisa

En stor kram till Sara, Jens och omsorgens utegrupp i Bräcke för att ni har ordnat så mysigt i den lilla röda stugan vid skidbacken och öppet hus. Man kände er omtanke genast med rader av marschaller och värmande brasa vid knuten samt god glögg och hembakta lussekatter i trivsamt gemyt med er. Roligt att få ta del av verksamheten. Vad duktiga ni är!

Damen med hunden