Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Tack alla som har hjälpt våra vårdtagare och oss personal på Dalsätra Servicehus i Myrviken under det gågna året. En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
Personalen

En vacker julblomma till den dam, som i förra veckan hittade min nyinköpta amaryllis i busskuren vid busstationen och var vänlig att lämna in den till butiken. Och till expediten, som kom springande med den, när hon såg mig på gatan.

Glömske gubben

Vi vill på detta sätt tacka ”alla” som har hjälpt våra vårdtagare och oss, personalen, på Fjällglimten servicehus i Myrviken under det gångna året. En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Personalen

Famnen full med vackra blommor till all personal på Remonthagen avdelning G som tack för den goda omvårdnaden och träningen jag fått. Tack även till den trevliga och glada personalen i matsalen samt till er som lagat den goda maten.

Kerstin Svärd

Kerstin Svärd