Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros till Björn Svanberg, Sveriges bästa polis. Finns inte ord nog att tacka dig för all hjälp och stöd jag fått sedan i våras.
SMS-terroristen

Dagens julros till Bodsjö PRO för inbjudan till deras julbord. Heder åt grabbarna som fixade maten. Härlig musik av Olle Kjells. Ett tack även tilll vår glade busschaffis.

Bräcke PRO

En stor julblomma vill jag skicka till en mycket pigg flicka i Rätan, Rut Persson, ett stort tack för kaffet jag blev bjuden på hos dig, en mycket trevlig pratstund hade vi. God jul.

Lena i Böle

En stor kram och tack till alla som hjälpte mig med julbasaren, brödbak, att ställa i ordning, försäljning, kaffeservering och bra musik. God jul!

Elzita

Många rosor och kramar till Ingegerd Lundin för att vi fick komma och fira första advent. Tack för den goda maten och kamratskapet hos dig. Ha en god jul när den kommer!

Sara och Mai

De vackraste rosor vill jag ge till Monika Espvall, Åspnäs. Hon hjälpte mig att sätta upp julgardinerna och ordnade ljusstakar och julstjärna. Jag är gammal och orkar inte själv. Tack även till hennes familj Jörgen och Kristina. God jul!

Sara T.

Ett stort grötfat vill vi ge till Tomten i Klövsjö, som tack för alla stjärtlappar i det stora paketet som låg utanför dörren när vi kom på morgonen. Nu blir det åka av. God Jul.

Alla barn på Klövsjö skola/förskola

Julrosor till Ovikens Manskör, Fjellor, Spelmanslag ochStaffan. Jag njöt hela tiden i Myssjönäsets bygdegårds Hjul-café på söndagen. Glada miner och ett stort kunnande samt viljan att bjuda publiken på mängder av samma skratt och upptåg. God jul och ett gott nytt år till er alla.

Livsnjutare i förskingringen

Massor av rosor till Elof Einebrant som slungar våran väg så fin.Tack för att du finns.

Berglunds