Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor julros vill vi ge Benny Mattsson för hans goda hjälp med bil med mera.
Gunnar och Maj i Höviken

Annons

En julros till all personal på Treklöverns äldreboende i Åsarna. Ni ordnar och fixar för en mysig jullunch till de boende och deras anhöriga. Ni är guld värda. Vi som tackar är anhöriga till Brita Norlander och Brita Hallqvist.

Karin

Vi vill tacka snälla MajBritt på bemanningsenheten som gjorde en krisplan och hjälpte oss att fixa personal då vi höll på att gå alldeles bet. Vi vill även tacka Annika på bemanningsenheten som gjorde så att vi fick den här fantastiska hjälpen.

Kerstin och Catarina, planerare i Brunflo

Dagens vackraste julrosor till våra kära grannar och vänner på Myssjönäset som kom och överraskade oss i vårt nya hem. I XL-Taxi till Ås ni kom och hälsa på hade med bord, stolar, god mat och dryck för trettiotvå. TrubadErik bjöd på härlig sång vi tackar än en gång. Kramar. God Jul och Gott Nytt År.

Betten och Lennart

Dagens ros vill jag ge till Mariana Solberger på UPM & Jenny Norman på avdelning 1b psykiatrin för en jättebra handledning under min praktikperiod! Samt all personal på UPM OCH avdelning 1b för att jag fick äran att ha min praktik hos er!

Ellinor

Stort och varmt tack till Åsgård Session Band för deras underbara konsert i stora kyrkan. Tack till Svenska kyrkan också som öppnade för detta evenemang. Vi vill även tacka vår bussförare som tog oss till stan.

Glada resenärer från Session Land