Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor julblomma till alla er som kom på julbordet i Ede-Hammerdal. Utan er hade det inte blivit något. Tack även för allt beröm för mat och lotteri.
Elisabeth och Sten-Åke Ottosson

Annons

Ett stort tack och en fin julros till Birgitta Mårtensson och Elina och Maja Näslund för de fina julsångerna på vår julfest. Även ett stort Tack till alla som skänkt vinster till vårt lotteri.

Stornäset/Björksjönäs Bygdegårdförening

Ett varmt tack till alla medlemmar i PRO Östersund som varit med i Qi Gong i höst. Tack för present och en god lunch som avslutning. God Jul!

Signe

En stor bukett julrosor vill vi sända till Ett Himla Liv, som tack för den fina julshowen vi fick lyssna till på Folkets Hus.Tacket går till alla duktiga aktörer, ledare och ett särskilt tack till Anders Hård. Sköt om Er, glöm inte att ni är värdefulla.

Glada besökare

Tack snälla farmor Ulla Andersson, Myrviken för att du hjälpte min mamma och mormor när de bakade tunnbröd. En stor puss oxå för att du passade mig när jag var vaken och för blöjbytet.

Sonsonen Elis