Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Julrosor i mängd till PRO Ragunda för att vi fick vara med när ni firade 50 år. Tack för god mat och trevlig underhållning. Lycka till i fortsättningen.

Inger, Folke, Cathrine, Birgit, Börje

Den finaste julblomman till Färdtjänsten i Krokom. Vi vill tacka Anita med personal. Ni har en otroligt fin service, vad skulle vi göra utan er? Många juliga kramar.

Edvard Simonsson med familj

En vacker röd ros till Polstjärnan i Krokom. Vi vill tacka Lena, Karina och Birgitta mfl som jobbar där. Ni förtjänar den vackraste ros vi kan finna för erat stöd. Ni får oss att känna oss trygga, hur skulle vi klara oss utan er? En stor kram.

Edvard Simonsson med familj

Dagens ros vill vi ge till föreningen Victoria för den fina middagen vi fick avnjuta i samband med föreningens 30-årsjubileum.

Vi som var med

En stor bukett rosor till alla på Kirurgen avdelning 213 grön, Östersunds Sjukhus. Ett stort tack för god omvårdnad och omtanke under Sven Erikssons sista tid hos Er och det fina bemötande vi anhöriga fått och som hjälper oss att gå vidare! Ni är enastående! God jul till er alla!

Elsy Eriksson Lillhärdal, samt barn och barnbarn