Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros till LT:s sportreportrar Martin Nilsson och Björn Bostrand för deras fina rapportering i samband med världscuptävlingarna i skidskytte.

Reino Rimpisalo

Dagens ros till föreningen Victoria som ordnade och bussen med Magnus vid ratten för den säkra körningen som du tog oss fram och tillbaka till Ullared. Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År.

Vi som åkte med

Med en stor korg full av julblommor vill vi tacka Katarina på Törners konditori för trevligt bemötande. Alltid lika glad och alert och bjuder på sig själv.

Gunvor och Bertil

De vackraste julblommorna vill vi ge Vuxenskolan /Elimkapellet Bräcke som bjöd oss på underbar musik från Johnny och Imber Wiktorsson. Till Bertil och Inger Eriksson som tänkte på oss och kom med färska bär som vi kan koka sylt av. Till Myrthild Sundberg för underbara gorån. Till våran goa Kalle Wik du behövs hos oss.

Personal och boende äldreboendet Furugränd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel