Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros till Fastighet på Wången för all hjälp vi får med fodret i stall G!
Eleverna och stallansvarig

En stor fruktkorg vill jag ge till Inger Ahlqvist, Våle, Hackås, för att hon är så omtänksam mot sin storebror Bengt-Olof och skjutsar honom till olika PRO-arrangemang.

Nöjd medpassagerare

Famnen full av kramar och ett jättevarmt tack för en fantastiska kväll jag blev överraskad med. Galet spex, sång, musik och jättegod mat i överflöd. Chocken har knappt lagt sig än. Änglar finns och det är ni. Kramar.

Siv

Dagens ros vill vi ge till våra trogna soppgäster. Tack Pro Bodsjö för vackra blommor. God Jul och Gott Nytt År till Er alla.

Sopptanterna på Hunge Folkets Hus

Ett stort fång rosor till Berit Fredriksson, Tandsbyn för att Du släpade med Dig 40 liter vatten från er brunn till Dina törstiga systrar i stan. Du är en ängel! Tack! Kram.

Anna-Stina och Ulla

Massor av julrosor till vår suveräna ”festkommitté” på avd. 30, som ordnade en helmysig julfest med god mat och rolig underhållning hela kvällen. Ni är bara bäst! Tack.

Vi som inte vill ta över

Solrosor i mängd vill jag skicka till ”mina” taxichaufförer på Taxi Kurir. Att åka med er gör min dag ljusare! Vi ses snart igen!

Birgitta

Famnen full av rosor sänder vi till Vallaskolans rektor Mats Bark , ”Luciagänget” med ledare och den glada vänliga kökspersonalen, som gjorde vårt decembermöte så lyckat. Varma julhälsningar och kramar.

100 Frösöpensionärer gn. G.D.

Vi vill ge julens vackraste blommor till personalen på 207, HIVA Östersund för att ni har tagit hand om våra föräldrar, Sonja och Bertil Myhr, på allra bästa sätt, vänligare, trevligare och hjälpsammare människor finns inte. En God Jul önskar vi er.

Barnen genom Jenny Myhr

Varmt tack till Andreas på OK, som trots underbemanning och kyla en fredagskväll hjälpte mig när min bil fått punktering. En julblomma också till Roland Werleryd som körde mig till verkstaden. Tack och tack!

Ulla-Britt From

En stor julblomma vill vi ge Krister Mellberg och Anders Wiklund som renoverat vår lekstuga på Småfolkets förskola. Även en blomma till dem som som sponsrat med material. Många julkramar från

Personal och barn på avdelning

Prästkragen och Gullvivan