Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor julblomma och en riktig God Jul till er alla på avdelning 210 som springer benen av er för oss inneliggande.
Från isolerad Sal 5

Dagens Ros till Nils-Erik Elofsson och alla som kom till vår Lilljulkväll på Kupan. Tack vare er fick vi en fin och stämningsfull kväll tillsammans. Tack också till Elsa, Britt, Ruth Astrid och Ann-Kristin för all hjälp under kvällen.

Eva

Tack snälla ”Skogsfrun” i Bräcke för all uppskattning och alla goda idéer jag fått under året. Och tack för de fina pannlapparna. Jag vill passa på att önska dig en rikigt God jul och ett Gott nytt år.

Anita

En fin julblomma vill vi ge till Doris Nilsson för att hon kom och spelade så fint för oss på Kupan. Det blev uppskattat.

Eva

En stor fin rosbukett till Jessica Scott på Dancehall för dina härliga dansshower, otroligt roligt att få vara med! Stort tack till dig och en stor kram! Och så klart var sin ros till alla dansare på showen, ni är fantastiska. Det märktes att alla gav allt dom kunde under showerna, härligt att se!

Birgitta Carnland

En jättegod jul till Nävas Personal i Strömsund.

Från inventarien på sal 7

Tusen röda julrosor till Gull-Britt, Nancy, Solveig, Lilly och Alf som ordnade med allt gott till Sörbygdens PRO-fest i Ljungå Skyttepaviljong, samt massor av julkramar till roliga och skickliga Gällö Sångverk som underhöll oss. Det blev en minnesvärd dag.

Sam Ö och Anette B

En stor bukett av de vackraste julrosor till förtaget som den 1 december serverade ett gott julbord på officersmässen. Tack Anders som fixade musiken samt till vår egen sångsolist Verner Sjölander i ledningen.

Teleseniorerna

Jag vill ge min farmor Nora Simonsson och min farbror Hans Simonsson tusen röda rosor för att dom är till stor hjälp. Tusen kramar.

Lovisa

Julblommor i massor till stadsbussarnas chaufförer. God jul och gott nytt år önskar jag er. Tack för att ni finns. Kram.

Maj

En stor julros vill vi ge Anna-Lena och Kjell i Mo, Svenstavik, för det goda källvatten som de kom med. Går inte att värdesätta i dessa tider! Tusen tack och kram!

Mostrarna Lisbeth och Märit

Ett fång julblommor till vardagshjältarna i Erikslund. Asplund och Per-Olov som rastar Snobben. Berta, Helen, Violett, Tommy, barn och barnbarn som servar mig när jag brutit benet. Tack för att ni finns!

Margit och Snobben

Rosor och tack till alla som tipsade, matade och efter sju veckor lockade in katten Isa i fångstbur för ett år sedan. Isa är frisk och lycklig!

Gunnel D. i Järpen

Stora julstjärnor till Dig/Ni som hittade Emmas busskort som hon tappade på buss 127, från Gällö den 6 dec. Tack och God jul på er!

Annika, Emmas mamma

Dagens ros till Katarinas akademi som jobbar för unga tjejers skapande i Tingshuset. Tack för det fina pris jag fick från dig och dina medarbetare.

Erja