Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

En stor kram till busschauffören Lars på Stadsbussarna, som hittade min sons kvarglömda mobil på bussen i fredags och såg till att vi fick tillbaka den. Tusen tack!
Mamman

Annons

Den vackraste bukett med rosor till Världens Bästa Farmor och Farfar, Mamma och Pappa, Svärmor och Svärfar Lena Elvbo och Gunnar Bäckmark som alltid ställer upp för oss. Tack för att ni finns! Kramar till er!

Albin, Robin, Micke och Mallis

Rosor i mängd till styrelsen, bordsvärdarna, städpatrullen samt ni andra som fixade Hjärt- och Lungsjukas jubileumsfest så bra. Ni är oumbärliga.

Margareta

En stor bukett tulpaner till personalen på akuten och speciellt till ssk Tomas, ssk Bettan och usk Tina. Stort och varmt tack för trevligt bemötande och professionellt omhändertagande i samband med Bertils sista timmar i livet.

Ingrid Thörngren

Ett stort fång med de finaste rosor till Lotten och Patrik med alla medhjälpare som fixade en fantastisk tävling vid Ungdoms-DM i Stugun

Vi som var där

Dagens ros till Mia och Eva som bakade, Annica och Mia som fixade fiket och allt runt omkring. Dahlin och Bellsjö som dömde, Coffe i seket och Marianne som speaker. Extra röda rosor vill vi ge till tjejerna som spelade både Hammerdals och Brunflos. Detta gör vi gärna om.

Tina och Mats

Mer läsning

Annons