Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång rosor till Garvsyra. Vi såg deras revy ”Färskt och skämt” den 23 februari. Vi får tacka för en toppenrolig kväll.
Gerd och Jonas Strandberg

Annons

Dagens största blombukett vill jag ge till Veronica Bad för att hon är den mest fantastiska vän man kan ha. Du är bäst. Mot nya äventyr.

Sara

Tack, tack, tack till barn och personal, förskolorna i Odensala och Torvalla. Jag blev väldigt glad och överraskad när jag fick brev med kort och blomcheckar. Det värmer hjärtat att se skidorna på barnens fötter. Hoppas ni får många härliga skidturer och att skidorna kommer att glädja många barn framöver. Kram till er alla!

En okänd

Jag vill ge en stor bukett tulpaner till Susanne i Bräcke för hennes engagemang i kampen mot droger, Till Jim för hans roliga reklamaffischer om utbud och återbäring samt till hela personalen på Coop i Bräcke för att ni hjälper en vimsig tant som tappat nyckelknippan och behöver hjälp att ladda och förstå mobiltelefonen.

Tacksam kund

Vårens finaste tulpaner vill vi ge till Kurt och Karin Carlsson i Östersund. Tack för all hjälp och ert stöd i samband med vår kära Ivans bortgång.

Elsa, MajLis, Monica

En bukett av purpurröda storblommiga rosor vill jag ge till Erik Jonsson, Billsta, Hackås, för hans utökade service med att leverera färdigservad Saab direkt in i car-porten.

 Ägare till mörkblå Saab

Dagens fyrklöver vill vi ge till Tomas Paulsson, enhetschef vid äldreboendet på Fältvägen 1 i Torvalla som på ett utmärkt sätt tog emot och informerade 15 personer från Centerns Ceniorgrupp. Gruppen var mycket imponerad över det fina äldreboendet i Torvalla.

Gm samordnaren Per Söderberg

Tack till alla som jobbat och slitit och oroat sig för att vi skulle återfå ett parasitfritt vatten. Målet är nu uppnått. Det är härligt att kunna ta ett glas kallt och gott vatten direkt ur kranen och låta det läska strupen. Drick och var glada.

H2O

Mer läsning

Annons