Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Rosor till våra elever i åk 9, Änge skola Offerdal, för en väl genomförd musikal. Ett stort tack till Håkan Borgsten, musikalens regissör.
Mentorerna

Annons

Dagens största rosbukett vill jag skänka till våra kära assistenter som gjort att min älskade Margatetas liv blev drägligt. Jutta, Maggan A, Angelica, Hilkka och Ulricka ni är helt underbara flickor med stora mått av empati och jag önskar er all lycka i ert framtida värv. Ni lämnar ett stort tomrum efter er.

Sten-Åke

Tusen rosor röda till tidningsbudet som så troget kommer i tidiga morgonstund med tidningen till oss på Snorres väg på Frösön. Det spelar ingen roll om det är minus 30 och massor av snö. Tidningen kommer i alla fall.

Aina Byström

Dagens ros till ” Jonny Snöslunga ” i Hällesjö östra Jämtland för att Du extrakörde med din maskin framför brevlådan och uppfarten till fritidshuset. Utan din hjälp hade jag säkert fått hjärtinfarkt innan jag hade skottat bort all snö.

Bengt upp i Åsen

Dagens finaste ros skulle jag vilja ge min fru Camilla Viklund för att hon är helt underbar i alla lägen. Inget är heller omöjligt för henne.

Gubben

Mer läsning

Annons