Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Många rosor till personalen i Bjurgårdens kök och matsal som lagade och serverade en jättegod lunch till oss på medlems-höstresan.
PRO Lugnvik / Sonja H

Annons

En färgsprakande bukett med höstblommor till Curt Lofterud på Åse kalk-museum. Även till flickorna på Jo-gården vill vi ge vackra höstblomster

för den värmande brasan, kaffet och de goda hembakta bullarna.

PRO Lugnvik / Sonja Holmberg

Dagens finaste ros är din, Berit i Ås, för att du kämpar på i ur och skur och alltid är lika trevlig att prata med. Hjärtligt tack för dropparna. Du gjorde min dag.

Anita

Dagens vackraste ros vill vi ge till våran moffa och momma, Ola och Britt Rydén. Tack för att ni alltid ställer upp och är barnvakt och för att ni hjälper oss med allt, från att fixa lekstuga, till att lära oss att cykla och berätta historier om Gustav Vasa.Vi älskar er!

Wilmer och Tuva

Blommor i massor till PRO Lugnvik och kyrkans sopplunchpersonal. Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet och tack för att ni fixar träffar och olika aktiviteter.

En glad PRO-medlem

Ett stort fång vackra höstblommor vill vi ge till våra reseledare Sonja och John i Brunflo PRO som ordnade den härliga hemliga resan till Västjämtland

Deltagarna genom Anna Thor

Dagens ros och tack till Örjan Bergqvist och Gunnar Jansson på Arvemuseet, vilka gav oss ångaren Östersunds historia samt guidade oss genom museets många avdelningar och berättade om hur tekniken på många sätt gjort tjänst i vårt dagliga liv och arbete.

PRO Lugnvik / Sonja H

Varsin rosenbukett vill vi ge till Monica och Ingrid för den trevliga kvällen de anordnade i Kläppe bystuga. Tack för kaffe, stut och gott hembakt bröd, den mysiga underhållningen med Johnny och Imber Wiktorsson.Tack till alla medhjälpare, en ros även till dem.

Vi som var närvarande

Den vackraste höstbukett vill vi ge Torsten Olsson i Sjöändan för alla goda skratt som vi får när du hälsar på; dina historier och sketcher borde flera få glädje av! Du ger oss energi i flera dagar trots regn och rusk o höstmörker! Tack också för alla berättelser om Öratjärndalen, det har varit mycket värdefullt.

Laila och Birgitta

Mer läsning

Annons