Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

/

En bukett höstblommor vill jag ge till Maud Sandberg och Inger Karlsson med respektive, Fyrås. Tack för en trevlig sommar! Vi ses snart igen.
Siw Persson

Annons

Stort tack till Attendo Care Ljungen, för sommarcaféet på vår fina gård! Gott kaffe, hembakt bröd eller jordgubbar med grädde till en billig peng. Det har uppskattats av cirka 40 personer varje torsdag hela sommaren. Sol och värme fem torsdagar i rad. Tack också till Mica för gott kaffebröd.

Boende på gården

En bukett med Storssjö-näckrosor vill vi ge till Bert Olsson, Våle och Fåker, för hans varmhjärtade handling av upplåtelse av lite mark för mötesplats på Våle-Näcksta-vägen. Den som har minst mark har största hjärtat! Tack!

Mötande bilister på vägen

Dagens ros till Lina Hallebratt som vid en trivselkväll på Bystugan i Backen, Nälden visade bilder, film och berättade om sitt och hunden Vegas äventyr med skidor, cykel och tält 550 mil i Sverige, Norge och Finland på 180 dagar. Hon är den första kvinna som gått solo längs hela fjällkedjan i väster och bara det är ju en bedrift. Vilken tjej!

Vi som var där genom Monica

Tio tusen röda rosor vill jag skänka privatpersoner, ambulanspersonal, räddningstjänst, polis. Ja alla som kom till olycksplatsen i Tandsbyn den 21 augusti Rosor också till akutvårdspersonalen på Östersunds sjukhus. Jag tackar er av hela mitt hjärta.

Hon i den blå bilen

Mer läsning

Annons