Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Jag vill ge Jimmy med personal på Coop Nära i Torvalla en stor julbukett och en julkram för det lyckade julbordet som vi kunder blev bjudna på.

Minda

Ett stort fång julrosor till våra ledare, till er som är engagerade i tisdagsträffarna, till Eivor som spelar så vackert för oss samt till alla medlemmar som under året deltagit i våra aktiviteter. Vi önskar er och alla övriga medlemmar en god jul och ett gott nytt år.

Hjärt- och Lungsjukas Förening i Östersund

En stor bukett julblommor till PRO Östersunds festfixare med Maj i spetsen. Tack för årets alla möten, utan er inga fester! Alla tillönskas en God Jul och ett Gott Nytt År!

Ordföranden

Dagens rödaste julros till Birgitta Mårtensson, Maja och Elina Näslund för den stämningsfulla sången på vår julfest. Även ett stort tack till alla som skänkt priser till vårt lotteri.

Björksjönäs/Stornäsets Bygdegårdsförening

Vi vill tacka alla byborna i Ede för att ni hjälpte till med matbingon i somras/höstas. Tack även till alla bingospelarna som kommer till oss, det blev många trevliga kvällar. Tack även till Kjell, Eva, Birgitta Österholm, Ewa-Liz Dahllöw samt Alf, för allt ni gjorde med mese, stutbakning, utropning med mera. På återseende till våren, och ett gott slut på året.

EUBF genom Elisabeth och Sten-Åke Ottosson

En stor julblomma till alla inblandade, som hjälpt oss genomföra julskyltningen i Hallen.

Ulrika Staaf och Anna-Karin Folkesson

En julblomma till Roger Cedervall och Björn Gradin, för att ni spelade vid julbordet i Ede, Hammerdal. En jättetrevlig kväll. Hoppas att vi får återkomma nästa år.

Elisabeth och Sten-Åke Ottosson

Dagens ros och fin julblomma till alla som jobbar på Kövra byskola och till alla barn som var jätte jätteduktiga på luciakvällen. Stor kram och God Jul till er alla.

Maj-Lis och Janne

Mer läsning

Annons