Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens cupprofil torsdag

Unni Öien

1. Du hejar på Nasse IL, hur går det för dem?

– De leder med 5–0 just nu (mot Ope) och leder hela gruppen.

2. Vad betyder Storsjöcupen för dig, att komma hit och heja på?

– Det är jättetrevligt och väldigt socialt. Det är socialt för oss stora och inte bara för spelarna. Jag tycker det är en väldigt fin cup. Vi har varit här tre år nu. Det är jättespännande att följa med. Vi trivs i sverige.

3. Umgås ni vuxna över klubbgränserna?

– Ja, vi träffas och lär känna nya människor hela tiden. Nasse ligger i Frosta kommun så vi träffar lag från Levanger och Stjördal.

4. Vad tror du det betyder för laget att ni är med och stöttar?

– Det betyder jättemycket, tror jag. Att de hör oss och att vi är med och stöttar dem, ser matcherna och ställer upp. Spelarna tycker det är jättetrevligt.

5. Hur hejar man på bästa sätt då?

– Ja men då ropar vi och tutar vi, haha. Som norskarna gör. Men vi har inga bjällror, dem har vi hemma och tar ut vid skidsäsongen.

6. Stannar ni kvar på semester efter cupen?

– Nej vi ska hem efter att cupen är slut. Men det är många norrmän som åker söderut och har semester i Sverige. Och så är det billigt också, helt perfekt!