Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagen efter en sen seger

Ellan Vannin kom till Östersund som ett lag med få ögon på sig, men efter två vunna matcher har de tagit sig till kvartsfinal. LT mötte upp dem på hotellet, där vi möttes av glada miner.

– Vi har lyckats vinna genom passion och vilja, vi trodde att vi skulle vinna, men förmodligen ingen annan, säger managern, Chris Bass…

Klockan är 09.45 och det är deras enda lediga dag, de flesta av spelarna har redan ätit frukost medan andra fortfarande ligger och drar sig i sängen. Chris Bass som är lagets manager knackar på och väcker några av de yngre killarna som föredrar att sova lite längre.

– Vi gick och la oss omkring 02.00, det är svårt att varva ner efter en sen match och ljuset gör det inte lättare, säger Joey Morling, lagets yngsta spelare, 17 år.

Stephen Riding och James Mcstay har redan varit uppe ett tag och även hunnit äta frukost

– På speldagar har vi väldigt strikta scheman, men i dag, under vår lediga dag har vi relativt fria tyglar. Vi ska förmodligen hyra några cyklar och cykla runt sjön, bara ta det allmänt lugnt och njuta av gårdagens vinst, säger James Mcstay.