Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Dä henne é huskut artut"

Klockan var strax efter klockan 14.00 på fredagen och Ediths trio från Lit, känd för sina många spelningar för pensionärer, bjöd på många klassiska örhängen när Björkbacka äldreboende arrangerade tedans med kaffe och kladdkaka. I ett hörn fanns även vin och öl för den fredagsbenägne.

Elof Eriksson poängterade att han dansat sedan han var 14 år. "Men det var nog ett år sedan jag fick chansen att röra på benen. Dä henne é huskut artut", säger han glatt.

Karin Karlsson och Börje Persson, som bor på Björkbacka, passade på att ta en svängom och det var lite imponerande att höra Karin sjunga till San Antonios ros – taktfast och mitt under virvlande dans.

"Det här är mycket trevligt", säger Börje Persson med en hänvisning till initiativtagarna till festligheterna, Ulla Dahlqvist och Birgitta Östlund.