Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cuprum till salu

I ett och ett halvt år hann de driva stället. Sen blev det för mycket arbete.
Nu säljs restaurangen och nattklubben Cuprum.

Annons

I november 2013 slogs portarna upp till nya Cuprum i O'Learys gamla lokaler på Prästgatan. Bakom det nya stod ägarna Peter Lundin och Anders Anderheim.

Nattklubben blev en framgång från start enligt Peter, men sedan den dagen har mycket hunnit hända, lite för mycket till och med.

Så nu har Peter och Anders beslutat att sälja verksamheten.

– Förutom Cuprum driver jag också Krokoms värdshus och jag har familj. Det kräver sin man att orka med allt, säger Peter Lundin.

Försäljningen sker därför på Peters initiativ. En mäklare är redan inkopplad men en definitiv försäljning kommer ske först i oktober tror Peter.

– Vi beslutade att lägga ut annonsen nu så har folk tid på sig under sommaren att fundera. Men i höst, i oktober, tror vi att allt kommer bli klart, säger Peter.

Verksamheter som tidigare låg i Cuprums lokaler hade svårt att överleva. Er försäljning, handlar den om att det går tungt ekonomiskt för er?

– Har du varit hos oss på luncherna? Det är helt enkelt för många trådar att hålla i. Man får ingen fritid och därför säljer vi det här, helt och hållet.

Vilken typ av köpare hoppas ni kommer köpa verksamheten?

– Den som inte är seriös får inte ens komma in och titta. Det ska vara en seriös köpare, säger Peter Lundin.