Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crazyhumor mitt på Stortorget

Snart kan du få se Monty Python på riktigt – mitt på Stortorget i Östersund.

Annons

Få lär ha missat ett av världens mest banbrytande och erkända humorgrupp. Det handlar om Monty Python som den 20 juli kommer att återförenas och gör sin absolut sista liveföreställning.

Och vi jämtar kommer att kunna se den helt gratis mitt på Stortorget i Östersund.

– Det här är en fantastisk möjlighet att se Monty Python live, kanske för sista gången, säger Johanna Gadd på Bio Regina i en presskommentar.

Det är alltså Bio Regina som i samarbete med Östersundshem, Östersunds FK och VikingSat ser till att vi kommer att kunna få se alla kvarvarande Monty Phytonmedlemmar på riktigt – fast på direktlänk på en stor bildskärm på Stortorget.

Själva föreställningen sker på O2 Arena i London med en kapacitet på 20 000 personer och att intresset är stort visar bland annat försäljningen av biljetterna till de tio första föreställningarna i den Engelska huvudstaden. Biljetterna sålde slut på bara 43 sekunder.

– Det känns jättekul! Vi är väldigt glada för det här samarbetet och hoppas att Stortorget kommer vara lika fullsatt som arenan i London, säger Johanna Gadd.