Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Corroded spelade metal på O’Learys

/
  • Lite svettigt och precis det vi förväntade oss när nya Corroded körde sin första spelning med ny lineup på O’Learys i fredags natt. Från vänster: Fredrik Westin, Per Soläng (ny på trummor), Jens Westin, Bjarne Elfsgård (ny basist) och Peter Sjödin på rythm guitar.   Foto: Lasse Ljungmark

Det var en ganska liten men entusiastisk skara metalfans som dök upp på O’Learys i Östersund på fredagskvällen när Ångebandet Corroded gjorde sin första Östersundsspelning i en helt ny och unik lineup.

Annons
Per Soläng är ny på trummor och Bjarne Elfsgård, ny basist med förflutet som medlem i det Knirkbaserade metalbandet Moonshine från Hammarstrand, klev upp vid 23.30-tiden och dundrade igång precis som om de hängt med från början.
Sångaren Jens Westin, den ende bandmedlemmen som inte är från länet, är lite mer sundsvallsk och mer underhållande än Ralf Gyllenhammar i genrepolarna Mustasch.
Fast det var Bjarne Elfsgård som rev ner mest jubelsånger från publiken. Är man känd från hårdrockande och lite halvt slumrande coverbandet Fylkings är det svårt att hålla en låg profil.

Mer läsning

Annons