Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Combon lirar vidare

Fem band är kvar i Dansbandskampen och Patriks combo är ett av dem.

Annons

Patriks combo får spela kvar i Svt och i Dansbandskampen.

Om det var de röda byxorna eller de lättklädda överkropparna som gjorde det får vara osagt, men framträdandet med Umbrella räckte för att blidka tittarna. Dansbandsjuryn var däremot inte särskilt imponerade.

Men det starka talet tittarröster räckte för att Patriks combo som fjärde band skulle hänga sig kvar i dansbandskampen. Därmed slapp Patriks combo duellen där de två band som fick lägsta antalet röster när dansjuryns röster och tittarrösterna lagts ihop fick duellera mot varandra. Inslaget var nytt för lördagens program och det blev unga Willes som fick duellera mot Wizex. Men Wizex version av Alla vill till himmelen, men ingen vill dö kunde inte matcha Willes framträdande med Snälla snälla.

Nu återstår endast fem band i Dansbandskampen och på lördag är det dags igen, då kommer Patriks combo att få tävla med ett framförande av Cara Mia och en nyskriven låt som heter De e ok.