Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Club Nostalgica slår upp portarna

Nu drar Club Nostalgica igång igen. Höststarten blir på temat boogie woogie och som vanligt håller man till i Sjöboden, kvartersgården i Brunflo.

Johnny Wiktorsson är pappa till klubben för mogen ungdom och säger själv att han sedan starten snart har tillgodosett alla musiksmaker.

– Om det kommer någon och säger att nu vill jag lyssna till wienervals, ja då börjar jag fundera på det och ringer några samtal, säger Johnny.

Det finns bara plats för 60 gäster, så det är först till kvarn som gäller varje gång. Med detta musiktema kan man tänka sig att det kommer att spritta i benen på gästerna i morgon.

– Det finns utrymme för spontandans, lovar Johnny, det blir också några överraskningsmusikanter och dessutom en dansuppvisning i boogie woogie och lindy hop.

Musikerna som deltar är Nils Gunnar Mohlin, en multiinstrumentalist från Åsarna som numera bor i Sollefteå, Edvard G. Rangström, känd från kanal 10, Börje Bengtsson på kontrabas och sist men inte minst Johnny Wiktorsson.