Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Christine Woxlägd

/

Mamma Christine föddes och växte upp i Häljesund/Arvesund. Hon föddes i hemmet med sin tvillingbror Tord 1951 och hon hade även en storebror, Ove.

Annons

Grundskolan utfördes i Arvesund samt Hallen. År 1970 slutförde hon sin läkarsekreterarutbildning vid Palmcrantzskolan. Hon har sedan sin examen arbetat på landstinget som läkarsekreterare och sedermera administratör på olika avdelningar. Hon var mycket noggrann och engagerad i sitt arbete och fick goda betyg från varje avdelning hon tjänstgjort vid.

Mamma gjorde ett flertal resor utomlands i sin ungdom, under en av dessa resor träffade hon sin livskamrat Jan-Erik. År 1977 kom Andréas till världen och 1981 föddes Alexandra. Vi syskon blev födda på Frösön, men flyttade sedan till Ås, där familjen bodde under några år. Mamma drömde om att bygga hus, detta blev till verklighet då hela familjen flyttade till Byskogen 1991.

Mamma var en otroligt omtänksam person, som alltid såg till att vi barn hade det vi behövde och gav oss kärlek och trygghet. Under vår uppväxt har vi sett hur vår mamma även engagerat sig i andra människor och djur, främst då katter. Mamma var även djupt engagerad i de fem barnbarn som föddes. Hennes vänskapskrets som är mycket stor beskriver henne som en omtänksam person med stark livsvilja och med mycket humor.

År 2005 drabbades mamma av bröstcancer, hon kämpade mot sjukdomen i tre års tid. Hennes vilja att leva ebbade aldrig ut och hon kämpade till slutet. Vi älskar mamma och hon kommer alltid att finnas med oss i våra tankar och minnen. Vi är tacksamma över den tid vi har haft med henne och hon är oerhört saknad av oss alla.

Mer läsning

Annons