Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ceviche på pilgrimsmusslor

Latinamerikansk delikatess med lime och chili i marinaden.

Annons

4 personer

Det här behöver du:

8 frysta pilgrimsmusslor

saft av 2 lime

0,5 dl tomatsalsa

1 msk finhackad röd chili

0,5 tsk salt

nachos

200 g färskost yoghurt

1 tsk koriander

Så här gör du:

Tina och skiva pilgrimsmusslorna. Blanda limesaft, salsa, chili och salt i en skål. Lägg i pilgrimsmusslorna och låt marinera cirka 1 timme i kyl. Servera på nachos med färskost och koriander. Tips! Byt ut musslorna mot 150 g skalade räkor och tomatsalsan mot mangosalsa. Receptet kommer från Arla.