Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerns ceniorgrupp

För tredje gången under hösten har Centerns Ceniorgrupp träffats.

Denna gång hade samordnaren Per Söderberg fixat ett mycket intressant studiebesök i flygledartornet där Conny Gradin mötte de 21 deltagarna och gav en utförlig information om arbetet i flygledartornet. Det är ett mycket ansvarsfullt och viktigt arbete som denna personal har och de eventuella planer på en "centralisering" av dessa arbetsuppgifter tyckte gruppen var en dålig lösning.

Fältjägargruppens chef Mikael Johansson guidade besökarna runt i området "Frösö läger" och berättade sedan om verksamheten i länet. Det är en mycket viktig samhällsresurs som finns kvar i den forna "militärstaden" och som vi alla har anledning att slå vakt om.

Gruppen avslutade programmet med lunch på Murklan och träffade sedan Thomas Andersson – gruppledare för Centerns landstingsgrupp – som berättade om arbetet i landstinget och vägen fram till en regionbildning från och med 2015.

Nästa träff med ceniorgruppen är den 8 november och årets sista träff blir ett besök i klädkammaren på Jamtli den 12 december.

Per Söderberg