Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerns ceniorgrupp

2007 startade Centerns ceniorgrupp i nuvarande tappning och den sista träffen i december hölls på Jamtli. Den börjde med risgrynsgröt och skinkstut i Jamtlis kafé.

Där blev det även underhållning av Towes orkester från gymnasiesärskolan med allsång. Ceniorgruppen fick intressant information om klädkammaren på Jamtli.

Totalt finns 56 personer med på sändlistan till Ceniorgruppen. Samordnare är Per Söderberg

Programmet i övrigt under 2013 har omfattat – Östersundsrevyn – Besök hos Tage Lundkvist i Brunflo – Svenskt näringsliv på Campus/ Centerns kommunledning – Hara gård bageri med mera – Besök i stavkyrkan i Lillsjöhögen – Regionförbundet Jämtlands län – Vallsundsbron 15 år – Fältjägargruppen/Trafikledartornet/Centerns gruppledare i landstinget – Rådhuset kundcenter + Centerns kommunledning.

Fösta träffen 2014 planeras den 31 januari med studiebesök vid Östersunds nya arena. En del av gruppen besöker Östersundsrevyn den 12 januari.