Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerns ceniorgrupp

Centerns ceniorgrupp är på hugget. Redan dagen efter att Östersunds kommun öppnat sitt kundcenter så var ett besökt inlagt i rådhuset.

Kundcenterchefen Agneta Nilsson gav de 16 deltagarna en fyllig redovisning om hur medborgarna ska få en bättre service med den nya organisation som skapats. De 14 kommunvägledarna som är internt rekryterade är fördelade på olika områden inom den kommunala verksamheten. Första dagen hade 1000 samtal behandlats.

Ceniorgruppen hade också en genomgång med centerledningen i kommunen.

Kretsordförande Andreas Carlsson, kommunalrådet Carina Zetterström, ordförande i finansutskottet Ulf Edström och nya ordföranden i utvecklingsutskottet Carina Asplund kunde redovisa den påverkan som Centerpartiet haft inom kommunen efter att man tog plats i kommunledningen. Ceniorgruppen framförde en del kritiska synpunkter över att informationen inte fungerat på ett bra sätt utåt till allmänheten och inåt inom centerrörelsen. Centerledningen lovade att det ska bli bättre information framöver!

Årets sista träff med Ceniorgruppen blir den 12 december då klädkammaren på Jamtli får besök.

Per Söderberg