Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerkvinnor Bräcke

Centerkvinnorna i Bräcke kommun har haft sitt årsmöte i studieförbundet Vuxenskolan och Centerns lokal i Bräcke den 27 januari.

Styrelsen blev omvald i sin helhet med ordförande Marina Meligren, Landsoro, vice ordförande Elisabeth Andersson, Hemsjö, sekreterare Anna Nilsson, Sösjö, kassör Katarina Åslund-Tronde, Tavnäs, och ledamot Inger Andersson, Sidsjö. Till revisorer valdes Birgitta Gunnarsson, Sösjö med Monica Olofsson, Bensjö, som ersättare och till ombud till studieförbundet Vuxenskolan valdes Märit Magnusson, Björnön.

Till årsmötet inbjöds Berit Johansson, Vigge- landstingspolitiker och Kerstin Angantyr-Nordfjell från centerns kansli i Östersund.

Vid de aktiviteter som centerkvinnorna har anordnat under året med kyrkkaffe, blomskottsauktion och medlemsmöten har insamlats pengar till Lions cancerforskningsfond i Umeå, projektet Tjej i Bräcke, till katastrofen i Filipinerna och till Bräcke-Nyhems församlings diakoniverksamhet. Totalt en summa på 5646 kronor.

Sommarens dagsresa gick inom kommunen för ett besök på Åsbergets getgård, Tantmuseet i Kälarne och Kälarne Textil.

Maria Mellgren