Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cedermarks

Utrymmet här nedan hoppas vi att du kommer att medverka till att fylla med dina minnen kring Cedermarks.
Använd formuläret, som du hittar här för att skriva dina minnen och ladda upp eventuella bilder.

Oj man blir bara sååå nostalgisk, det var i min tidiga ungdom tidigt 60-tal man åkte land o rike runt när Cedemarks spelade de va ju världens drag där dom for fram. Höjdpunkten på kvällen var att Roland Cedemark bytte skjorta efter pausen (tror jag att det var och från röd till svart).
Det var det härliga 60-talet.
My

Den 7 oktober 1983 frågade en bekant till mig om jag inte ville följa med på dans till föreningshuset i Kälarne där Cedermarks spelade. Jag bodde vid den här tiden i Stockholm och tillbringade några dagar i mitt fritidshus i Sörbygden. Jag följde med och mitt i vimlet upptäckte jag henne, min älskade Anna-Lena (eller om det var hon som upptäckte mig). Det "klickade till" redan första kvällen och vi känner lika stor dragningskraft till varandra idag, 27 år  och två barn senare. Det har hunnit bli ett antal danskvällar sedan dess och dagens favoritband är Jannez, sveriges i särklass bästa! Vilken tur att jag hängde med min bekant den kvällen!!!

Christer Pedersén

Var inte Bosse Långström med i Cedermarks? Har för mig att han som 13-14 -åring (?) spelade med på dansbanan i Rätan? Jag sålde korv där då :-)

CK