Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cars Race-O-Rama

/

(Disney Interactive/THQ)

Ålder: 3+

Format: Multi

Genre: Racing

Annons

Betyg: 4 Blixten Mc Queen och hans vänner är tillbaka och den här gången har han startat en racingakademi där magister McQueen och hans studenter ska försöka vinna Race-O-Rama-turneringen.

Blixtens ärkefiende, fuskaren Chick Hicks, har naturligtvis också startat en skola och det är naturligtvis upp till Blixten (och dig) att visa att rent spel lönar sig.

Spelet är upplagt som en öppen historia där det gäller att klara olika utmaningar för att låsa upp nya städer, ungefär som i ”Burnout”-spelen. Du väljer själv i vilken ordning du vill tackla dina uppgifter. Racingen är välgjord med skön kontroll där det gäller att bemästra sladdsvängar och bygga upp extra fart med nitroglycerininjektioner.

Fartkänslan är bra och har ett lagom tempo för de yngsta. För äldre spelare finns det definitivt större utmaningar att hämta på annat håll, men för juniorförarna så är det här ett klart bra alternativ till alla kart-spel. Bra julklappstips för alla ”Bilar”-fans. Synd bara att det inte är översatt till Svenska.

Mer läsning

Annons