Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Canon Eos 550D Jackie Chan Edition

Leica spottar ur sig tretton specialmodeller på dussinet med det är sällsynt med udda canonmodeller.

Leica spottar ur sig tretton specialmodeller på dussinet med det är sällsynt med udda canonmodeller. I Kina kan du dock köpa den här.

1984 kom Canon F-1 new i en begränsad specialupplaga inför OS i Los Angeles. Se här. För något år sedan kom Canon Eos 20D i en specialversion för astrofoto kallad Eos 20Da.

Det har också gjorts några versioner av kompaktkamerorna med ädelstenar för att dra in pengar till behjärtansvärda ändamål.

Någon större mängd specialmodeller har inte producerats till skillnad från märken som Hasselblad och Leica där udda modeller är en tydlig affärsstrategi.

Canon i Kina bryter mönstret och introducerar en variant av Eos 550D (T2i i Kina) som hyllar actionfilmskådisen Jackie Chan kallad "Eye of Dragon".

I paketet ingår en 550D med modellbeteckning guldskrift och ett kinesiskt tecken på ovansidan. Det följer också med en speciell rem och beredskapsväska samt ett specielt häfte.


/Magnus Fröderberg

Kamera & Bild