Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bussar på helger tack

Bor och jobbar man i Östersunds kommun ska man inte jobba på helgerna om man börjar sju på morgonen. Det har någon bestämt.

Bor i Häggenås med omnejd och frugan jobbar inom vården och har inget körkort. Hon jobbar varannan helg men att det skulle gå en buss den tiden finns inte på kartan. Skjutsar därför in henne med bil varannan helg. Skulle vara kul att veta om hon är den enda person som behöver vara inne till 7 en lördag-söndag, eller om det finns fler med samma behov.

Krokoms kommun är rena paradiset för bussåkare. Där går det en taxibuss från Nälden 06.00 lördag-söndag som är inne i Ö-sund runt 06.45. Det skulle säkert funka på den här delen av Jämtland också. Kanske en som går ända från Strömsund?

Du som känner att behovet finns kan skriva en rad, så får vi se hur många det blir. Det kanske blir så det fyller en liten buss iaf, istället för att vi alla ska ta egen bil.

Johan.T.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel