Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bryter kontraktet med Dragons

Dragons amerikan Darrion Pellum hann knappt få på sig Dragonslinnet förrän det åker av. Han bryter sitt kontrakt på grund av personliga skäl.

– Rent sportsligt innebär det att vi måste jaga en ersättare, säger sportchef Fredrik Åhnstrand.

Darrion Pellum är redan på väg tillbaka till USA och kommer troligen inte att återvända till Sundsvall Dragons den här säsongen.

– Han avslutar med oss på grund av personliga skäl och vi förstår honom och önskar att det går bra för honom, säger Åhnstrand.

Beskedet kom under tisdagen, bara ett par timmar innan avfärd mot Ragunda och träningsmatchen mot Jämtland där Pellum skulle ha funnits med.

– Det här gör att truppen inte är komplett, vi måste in med en till spelare, säger Åhnstrand.

Han tror inte beskedet påverkar Sundsvalls Dragons förberedelser inför ligastarten alltför mycket.

– Vi har en väldigt trygg grupp som har varit med länge och som håller en hög liganivå. Det sätter mer tryck på de spelare vi har, men på kort sikt ser jag inga problem, det kan vi hantera.

Nu börjar jakten på en ny spelare.

– Först och främst måste vi sätta oss ner och se vad som finns tillgängligt, sedan tar vi det därifrån.

Daniel Eliasson, som har en bruten näsa som ska läka ihop, kör allt på träningarna utom fullkontakt. Nye islänningen Aeigir Steinarsson som dragits med en stressfaktur i foten har en bit kvar.