Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bryt med USA!

Så gott som dagligen kan vi läsa om USA: s krigsförbrytelser. Där man utan urskillning dödar oskyldiga civila, kvinnor, män och barn.

Trots vetskapen om dessa förbrytelser samarbetar den svenska regeringen med USA på försvarsområdet och allt fler områden. Denna regering vill också att vi blir medlemmar i NATO.

Jag vill påstå att Alliansregeringen och en stor del av medierna inte på något vis skiljer sig från dåtidens medlöpare till Tyskland.

Om man vill påstå sig ta avstånd från brott mot mänskligheten och med någon anständighet och moral, skall allt samarbete med USA upphöra så när som på bibehållen utrikesdiplomati.

Varken Alliansregeringen eller medierna kan räkna med någon som helst trovärdighet när de i andra sammanhang fördömer andra stater för krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten.

Med andra ord bör såväl Alliansregeringen och de medier som inte klart tar avstånd från USA:s brott runtomkring i världen på alla sätt motarbetas av oss och förklaras som inte moraliskt rumsrena, för att vi skall kunna tolerera och ha överseende med deras blindhet och medlöperi.

Olle Ljungbeck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel