Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflokören

Under året har Brunflokören haft cirka tio framträdanden. I början på året framfördes en mässa i visans tecken i Brunflo kyrka och därefter i Marieby kyrka tillsammans med Mariebykören.

Den 24:e mars hade Jämtland/Härjedalens körförbund årsmöte på Stocke Titt. Birgitta Dyrendahl och Mia Falk deltog från Brunflokören.

Den 5 april framfördes Musik från hela världen i Brunflo kyrka. Karin Härjegård och musikerna Peter Roos, Fredrik Mårtensson, Tomas Nyqvist och Lars Eriksson deltog.

På Valborgsmässoafton deltog Brunflokören med sång vid hembygdsgården i Grytan. Därefter åkte kören till Lunne bygdegård. Medlemmarna blev bjudna på fika i bygdegården där kören också sjöng. Körledaren Astrid Åslin spelade dragspel och gitarr och körmedlemmen Maria Noreborg spelade ukelele och följt.

Den 6 maj gav kören en konsert i kyrkan med ”Stad i ljus”-sånger tillsammans med Py Bäckman och pianisten Rune Broberg. Det kom mycket folk som uppskattade konserten.

På nationaldagen den 6 juni framfördes sång i kyrkan. Därefter avslutning med grillfest i Svedje.

Höstterminen började med att kören repeterade inför en konsert tillsammans med Veteranorkestern i oktober.

Den 3-4 oktober samlades kören till en körhelg i Sällsjögården. Det hade kommit snö på morgonen.

Den 25 oktober genomfördes en musikgudstjänst i Brunflo kyrka tillsammans med Veteranorkestern.

Den 28 oktober hade kören ett musikcafé med melodikryss i församlingsgården. Åke Jonsson var kryssledare, Leif Jarlbjörn höll liten andakt. Ett kakkalas av sällan skådat slag dukades upp i församlingsgården.

Den första advent genomförde Brunflokören och Brunflo gospel en gemensam adventskonsert i Brunflo kyrka. Därefter fortsatte Brunflokören till Näs kyrka för ett uppträdande.

Den 21 december sjöng kören in julen i Brunflo kyrka. Henrik Hallberg solist och Carolinn Eriksson tvärflöjt, Mattias Nordkvist piano. Köråret avslutades därefter med julgröt och skinkstut i församlingsgården.

Sedvanliga årsmötespunkter klubbades snabbt igenom på årsmötet den 22 februari.